Schimbarea denumirii societatii

Pret:  350.00  262.00 LEI
Comanda Tipareste
oferta Schimbarea denumirii societatii

 

Pentru a afla pretul practicat de catre societatea noastra pentru operatiunea de schimbare a denumirii societatii, acceseaza sectiunea  TARIFE.

 

SCHIMBAREA DENUMIRII SOCIETATII

 

Ce trebuie sa sa stii atunci cand intentionezi sa schimbi denumirea societatii

 

Cand pot schimba denumirea societatii?

  • Denumirea unei societati poate fi schimbata oricand pe parcursul desfasurarii activitatii.

Cum aleg o  denumire pentru societate?

  • Denumirea unei societati cu raspundere limitata se compune dintr-o denumire proprie, la care se poate adăuga numele unuia sau al mai multor asociaţi, şi va fi însoţită de menţiunea scrisă în întregime "societate cu răspundere limitată" sau "S.R.L."
  • Verificarea valabilitatii si rezervarea denumirii se face de catre Registrul Comertului, prin raportare la toate firmele existente pe teritoriul Romaniei. De aceea este indicat ca atunci cand alegi o denumire pentru firma sa iei in calcul minim 3 denumiri.

Atentie !

  • Este interzisa orice denumire de firma  care conţine cuvintele: "ştiinţific", "academie", "academic", "universitate", "universitar", "şcoală", "şcolar" sau derivatele acestora.
  • Este obligatorie obtinerea  acordului Secretariatului General al Guvernului pentru inserarea in denumirea societatii a cuvintelor: "naţional", "român", "institut" sau derivatele acestora ori cuvinte sau sintagme caracteristice autorităţilor şi instituţiilor publice centrale.
  • Este necesar acordul prefectului judeţului, respectiv al municipiului Bucureşti, în circumscripţia teritorială în care solicitantul şi-a stabilit sediul social in cazul alegerii unei  denumiri  care conţine cuvinte sau sintagme caracteristice autorităţilor şi instituţiilor publice locale.
Pret:  350.00  262.00 LEI
Comanda Tipareste

Comentarii

Cuvinte cheie : schimbare denumire firma; denumire srl; denumire societate comerciala; schimbarea denumirii societatii; redenumire societate; .

Produse asemanatoare

CONTACTEAZA-NE ACUM !


e-mail: infiintarifirmetimis@gmail.com

tel. 0723 107 110 


 


Ultimele cautari